Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhnius si e juajaElixir punësimin e partnerit?

Ne ju ndihmojmë të punësoniElixir programuesit dhe zhvilluesit

Arriti LokalElixir Talent

Merrni qasje të drejtpërdrejtë nëElixir pishina e talenteve.

Kurseni kohë

Burimi i deleguar iElixir kandidatët për tëelixirfactory.io

Kurse para

Ulni ndjeshëm kostot tuaja të punësimit.

TopElixir Talent

Ne kemi akses në mijëraElixir zhvilluesit.

Mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie dhe të përdorni teknikat e mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimi i rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera vetëm për të mbajtur më të mirën.

ekspertizë në Elixir

Cfare e ben ElixirFactory aq e veçantë?

ElixirFactory e specializuar në Elixir. Ne kemi një ekip prej Elixir !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Elixir Zhvilluesit

Shape Images

6

Ne jemi të specializuar në Elixir.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape
Procesi

Si punon

Ne kemi një proces të thjeshtë 5 hapash në vend. Ju na kontaktoni me nevojën tuaj, ne biem dakord për bashkëpunimin tonë, më pas ju na dërgoni përshkrimet tuaja të punës, ne ju ndihmojmë të gjeni talentin, t'ju dërgojmë CV-të e kandidatëve të mundshëm. Nëse vendosni të ecni përpara me një kandidat të caktuar, bëni një ofertë, nëse oferta pranohet, ne kemi arritur objektivin tonë.


Kontrata
Dërgo përshkrimin e punës
Ne Vlerësojmë
Ne Hulumtojmë
Rezultati

Punësoj Elixir specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Elixir projekti Fillo!
Shape
Shape